Nieuws

Nieuws



THEMA
: Onbekende wijnlanden en wijnregio’s, inheemse druiven.

WAT: Masterclass/wijnproeverij restaurant ONE

WAAR: Restaurant ONE

WANNEER: Maandag avond 10 juli van 19.30u tot 21.30u 

WIE: Iedereen die geïnteresseerd is in wijn & wijn-spijs!



THEMA: Onbekende wijnlanden en wijnregio’s, inheemse druiven.

WAT: Masterclass/wijnproeverij restaurant ONE

WAAR: Restaurant ONE

WANNEER: Maandag avond 19 juni van 19.30u tot 21.30u 

WIE: Iedereen die geïnteresseerd is in wijn & wijn-spijs!


JRE - JONGERENWEEK

6, 7 en 8 juni 2017

Tijdens de jaarlijkse JRE - Jongerenweek krijgen alle jongeren tot en met 25 jaar 50% korting op de menuprijs bij alle JRE restaurants binnen Nederland.

ACTIEVOORWAARDEN

- 50% korting op de menuprijs voor het eten (exclusief drank)
- Actie enkel geldig op 6,7 en 8 juni 2017
- Reservering via de website met vermelding "jongerenweek"


WAT:
Masterclass/wijnproeverij restaurant ONE

WAAR: Restaurant ONE

WANNEER: Maandag avond 22 mei van 19.30u tot 21.30u

WIE: Iedereen die geïnteresseerd is in wijn & wijn-spijs!

KOSTEN: 45,- per persoon (inclusief +/- 6 proefwijnen, wijnomschrijvingen en proefnotities, mineraalwater.



Lotte is 26 en werkt ondertussen al meer dan twee jaar bij ONE als de rechterhand van Edwin.
 
Op de middelbare school wist ze eigenlijk helemaal niet wat ze wilde worden maar uiteindelijk rolde ze in de horeca. Op dat moment sloeg de vonk over en wist ze dat ze in de keuken wilde werken.
 


Het is weer begin april, tijd om de asperges in het zonnetje te zetten en natuurlijk de wijn die we hierbij serveren in ons wijnarrangement!
We zetten deze Limburgse topper in de spotlight.

Apostelhoeve Cuvee XII
Deze Limburgse wijn van de familie Hulst uit Maastricht is een pareltje onder de Limburgse wijnen. De wijn is een blend van Pinot Gris, Muller-Thurgau & Auxerrois.
Chef Edwin Soumang van sterrenrestaurant One in Roermond heeft de internationale Talent Award 2017 in de wacht gesleept.



Internationaal congres

Laurens Smallegange van restaurant Spetters, één Michelinster, in Breskens heeft in Luzern, Zwitserland, tijdens het internationale JRE-congres de Heritage Award 2017 in ontvangst mogen nemen. Er was nog een Nederlandse winnaar: Edwin Soumang van One in Roermond won de internationale Talent Award 2017.

Nederlandse restaurants hebben succes geboekt tijdens het internationaal congres van Jeunes Restaurateurs. Zowel Laurent Smallegange van Restaurant Spetters in Breskens, als Edwin Soumang van Restaurant One in Roermond hebben een JRE Award gewonnen.

Laurent Smallegange heeft de JRE Heritage Award Gewonnen. Edwin Soumang neemt de JRE Talent Award mee naar huis.



Volg ons via:

Vind ons op:

Restaurant One

ECI 17
6041 MA Roermond
+31 (0) 475 600 262
info@restaurantone.nl
MEER INFO →

Volg ons via:

Vind ons op:

Restaurant One

ECI 17
6041 MA Roermond
+31 (0) 475 600 262
info@restaurantone.nl
MEER INFO →