My shopping cart

  • Geen producten in de winkelwagen.

Login

Lost Password

Skip to content
  • nl
  • en
  • de
  • RESERVEREN
  • CONTACT
T. +31 (0) 475 600 262
  • Restaurant ONE Roermond Restaurant ONE Roermond
  • ONE
    • RESTAURANT ONE
    • PRIVATE DINING
    • CHEF’S TABLE
    • TUIN
    • TERRAS
    • ONE CATERING
  • MENU
  • SHOP
    • GIFTCARD SHOP
    • GIFT SHOP
  • ARRANGEMENTEN
    • HOTEL HET ARRESTHUIS
  • SPECIALS
    • CHEF FOR ONE DAY
    • TROUWEN
  • COLLABORATIONS
    • BISTRO TWO
    • TEAMTUESDAY
    • CLAUDY JONGSTRA
    • JRE
  • NIEUWS
  • NL
    • EN
    • DE
  • ONE
    • RESTAURANT ONE
    • PRIVATE DINING
    • CHEF’S TABLE
    • TUIN
    • TERRAS
    • ONE CATERING
  • MENU
  • SHOP
    • GIFTCARD SHOP
    • GIFT SHOP
  • ARRANGEMENTEN
    • HOTEL HET ARRESTHUIS
  • SPECIALS
    • CHEF FOR ONE DAY
    • TROUWEN
  • COLLABORATIONS
    • BISTRO TWO
    • TEAMTUESDAY
    • CLAUDY JONGSTRA
    • JRE
  • NIEUWS
  • NL
    • EN
    • DE
  • RESERVEREN
  • CONTACT
  • T. +31 (0) 475 600 262

Cruisen op luxe ijsbreker

Wise
08/05/2023
0 Comment

Cruisen op luxe ijsbreker

12:08 / 08mei2023
• Nieuws

Telegraaf zaterdag 6 mei 2023

Luxe cruises zijn weer helemaal terug na coronatijd, bleek in de Passenger Terminal Amtserdam. Aan de Piet Heinkade werd de SH Diana gedoopt. Het derde schip dat in 16 maanden wordt opgeleverd voor Swan Hellenic, zei de topman, Italiaan Andrea Zito, die dit cruisebedrijf nieuw leven inblies.

 

Cruisen op luxe ijsbreker was last modified: mei 8th, 2023 by Wise

MEER NIEUWS

Topchefs-en-hun-zomergerechten

Topchefs en hun zomergerechten

ONE, waar Edwin Soumang creativiteit en duurzaamheid op één lijn brengt

Over de grenzen met chef-kok Edwin Soumang

Edwin-Soumang-en-Nico-Boreas-–-NAVENANT-MAGAZINE

Chef's Table met Edwin Soumang en Nico Boreas - NAVENANT MAGAZINE

© 2024 | RESTAURANT ONE
  • DISCLAIMER
  • TERMS
  • PRIVACY
  • CONTACT