RESERVEREN

Lieve gasten en vrienden,

We hebben het nieuws laten bezinken en er een nachtje over geslapen. We voelden het vorige week natuurlijk al een beetje aankomen maar na het bekijken van de persconferentie gisteren, dringt het tot ons door dat de impact ongekend groot is.

Zoals veel van onze vrienden en collega’s in binnen- en buitenland komen er grote uitdagingen op ons pad die we niet eerder hebben meegemaakt. Toch gaan we ons er samen en vol energie, zo goed mogelijk doorheen navigeren.

We sluiten onze deuren met pijn in het hart maar staan natuurlijk volledig achter de onvermijdelijke maatregelen die onze overheid nam. De zorg voor ons team en onze gasten is nu prioriteit en zo proberen we een zo groot mogelijke bijdrage te leveren om het virus zo goed mogelijk te bestrijden.

Voor nu zijn we gesloten, maar zoals we allemaal weten, komt er na regen altijd weer zonneschijn. Samen komen we hier doorheen en zullen we sterker terugkomen. We kijken nu al uit naar het moment dat het zover is en dan ontvangen we jullie weer met open armen, om samen te genieten van eten, drinken en samen tafelen.

Zorg goed voor elkaar en hopelijk tot snel.

Edwin & Bethany en team ONE

RESERVEREN
Woensdag: vanaf 17.30 uur
Donderdag: vanaf 17.30 uur

Vrijdag: 12.30 – 14.00 uur (ontvangst)
Vrijdag: vanaf 18.00 uur

Zaterdag: 12.30 – 14.00 uur (ontvangst)
Zaterdag: vanaf 18.00 uur

Zondag: op aanvraag vanaf 15 personen
Maandag: op aanvraag vanaf 15 personen
Dinsdag: op aanvraag vanaf 15 personen

VAKANTIEPERIODE
Zomer: 19 juli t/m 11 augustus 2020

Online reserveren is mogelijk tot 6 personen.
Voor reserveringen vanaf 7 personen kun je ons bellen op 0475 600 262.

ONE reserveringen kunnen tot 3 maanden van te voren gemaakt worden. Reserveringen voor speciale gelegenheden (zoals groepen, bruiloften of feesten) kunnen langer van te voren gemaakt worden.

Klik hier voor ons adres en Google map.

Honden zijn niet toegestaan.

Restaurant_ONE_Roermond_Michelin_star_2020

JRE-RestaurantOne

POWERED BY THEMEDUTCH