Lieve gasten en vrienden,

Wat zijn we blij dat we onze deuren per 1 juni weer open mogen. Samen met het hele team zijn we daar ontzettend blij mee en we staan dus te popelen totdat het zover is.

De richtlijnen die het R.I.V.M. en de overheid opgesteld hebben brengen wel nog wat beperkingen met zich mee. Daar zijn we heel druk mee bezig om die volledig en zo goed mogelijk uit te werken. De service aan tafel die u van ons gewend bent zal daarbij vanzelfsprekend anders zijn dan voor 16 maart.

Voor de maand juni gaat het als volgt:

We serveren alleen één vast menu:

  • op woensdag en donderdag diner ons 6 gangen Tasting menu,
  • op vrijdag en zaterdag lunch ons 6 gangen Tasting menu en
  • op vrijdag en zaterdag diner ons 8 gangen Tasting menu.Dieetwensen en allergieën dienen vooraf doorgegeven te worden. Op de dag zelf kunnen wij helaas geen aanpassingen meer doen.

 

We kijken nu al uit naar het moment dat het zover is en dan ontvangen we jullie weer met open armen, om samen te genieten van eten, drinken en samen tafelen.

Zorg goed voor elkaar en tot snel,
Edwin & Bethany en team ONE

———

Van woensdag tot en met vrijdag heb je de keuze tussen ons Market Menu of Tasting Menu (6 of 8 gangen) en zijn al onze menu’s aantrekkelijker geprijsd. Op vrijdag en zaterdag zijn wij geopend voor lunch en diner. Op zaterdagavond kun je kiezen voor het Tasting Menu in de kortere of lange variant. Uiteraard kun je ook à la carte eten van woensdag tot en met zaterdag.

Elke variatie van ons menu is een bijzondere ervaring en met uiterste verzorging samengesteld. Laat onze creativiteit jouw zintuigen prikkelen en
reserveer jouw tafel vandaag nog.

Restaurant_ONE_Roermond_Michelin_star_2020

JRE-RestaurantOne

POWERED BY THEMEDUTCH