De evolutie van ONE is constant, het maakt de reis spannend en het stimuleert ons om te blijven creëren. ONE’s menu’s, onze selectie dranken, de omgeving en sfeer, het maakt allemaal deel uit van onze reis.

Waste not, want not: we zijn ervan overtuigd dat kwaliteit boven kwantiteit gaat. In de kern van ONE draait het om geweldige smaak door middel van duurzaamheid en verantwoordelijkheid.

Met trots presenteren we de volgende menuopties:

All of ONE menu
Menu met het beste van het seizoen in een combinatie van oogst uit onze eigen 1000m2 moestuin en de mooiste lokale en duurzame producten.

ONE’s Great Garden menu
Menu met de beste kruiden, groenten, bloemen en fruit uit onze eigen moestuin van 1000 m2 en lokale boeren / leveranciers. Dit menu is volledig vegetarisch en bevat geen vlees en vis.

ONE’s 3 course menu
Een compacte versie van ons volledige menu; ook perfect voor een verkorte eetervaring (binnen 90 min. te serveren). Exclusief aangeboden tijdens het diner op woensdag / donderdag en tijdens de lunch op vrijdag / zaterdag.

De perceptie en sensatie die wordt ervaren in de smaak van ‘no waste’ is om van te genieten. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij ONE, klik HIER om te reserveren (op woensdag en donderdag zijn al onze menu’s aantrekkelijker geprijsd).