RESTAURANT ONE

In 2007 opende ONE haar deuren in één van de oudste wijken van Roermond. Er is sinds die tijd een boel veranderd. In 2010 waren we ongelooflijk trots om bekroond te worden met een Michelinster. Een jaar later gingen op zoek naar een locatie die ademt wat ONE voor ons betekent. Een plek waar we verder konden groeien.

Sinds 2012 nodigen we gasten uit de loopbrug over te steken naar het oudste industriële gebouw van de Limburgse stad. Het tijdloze, ruwe karakter van de voormalige ECI-fabriek werd omarmd en een nieuw leven gegeven als inspirerende culinaire omgeving.

Het leven dat het gebouw heeft doorgemaakt broeit nog in de rauwe materialen, terwijl het elegante interieur en zachte lichtspel de ruimte kleuren. De omarming van natuurlijk materiaal is overal in het restaurant terug te zien, van de imposante kunstwerken tot de menukaart zelf.

Een uiterst passende omgeving voor de ‘New Dutch Cuisine’ van Chef Edwin Soumang, en het culinaire avontuur wat je hier gaat beleven.

Bethany DeLong zorgt met een persoonlijk geselecteerd aperitief voor een feilloos vertrekpunt van de avond. Je wordt aan de hand meegenomen langs een culinaire reis op basis van mooie, lokale producten en zorgvuldig samengestelde wijn- en spijscombinaties.

Stress en verwachting kun je thuis laten. Ga lekker zitten, ontspan, en laat ons de rest doen. Of het nu een cocktail op ons zonnige terras is, een lunch, of de ervaring van een diner: het draait om ONE experience. Met inspiratie uit onze moestuin en onze wilde gastronomische fantasie maken wij van uw avond het perfecte culinaire moment. Food is an adventure, travel with us.

We kunnen niet wachten je te verwelkomen.

X
Edwin,
Bethany
& Team ONE