Trouwen-Restaurant-ONE-Roermond

TROUWEN

ONE is een officiële trouwlocatie!

Het moment dat jullie elkaar je hand schenken, langzaam de ring om de vinger laten glijden, elkaar diep in de ogen kijken en ‘ja’ zegt. De meest bijzondere gebeurtenis van ieders leven. Daarom verdienen jullie een onvergetelijke bruiloft en de mooiste dag uit jullie leven.

Een speciale trouwlocatie is een essentieel onderdeel om de romantische sfeer te zetten en alle aanwezigen de magie van jullie dag te laten beleven. Of het nu met een intieme groep is of uitbundig gevierd wordt, in regen en zonneschijn, voor- en tegenspoed, het is allemaal mogelijk.

Maak jullie keuze uit één van onze prachtige ruimtes, ieder met zijn eigen charmes. Het restaurant zelf is een grote zaal, waar veel van de originele fabriek nog te zien is. Zelfs de graffiti zit nog op de muren en is onderdeel geworden van het restaurant. Een rauwe en inspirerende ruimte.

Tot en met 35 genodigden is onze Private Dining-ruimte voor jullie beschikbaar: een open ruimte met veel natuurlijk licht en een moderne loft-uitstraling. Als centerpiece prijkt er een lange eiken tafel, waar je met jouw gasten stijlvol en intiem kan dineren.

Het terras met unieke ligging aan de kabbelende Roer leent zich als ceremonieruimte.

Een sprankelende toast, gevolgd door het verfijnde diner en een groots avondfeest (met DJ). Laat je overweldigen door smaken, sferen en emotie terwijl chef Edwin, gastvrouw Bethany en het hele ONE team jullie feestelijke dag onvergetelijk maken.

Neem contact met ons op om samen jullie droomhuwelijk te organiseren.