CHEF FOR ONE DAY

Heb je er altijd van gedroomd een dagje mee te draaien in het domein van de chef-kok? Bij restaurant ONE kan dat! De chefs leren je zoveel mogelijk over het werken en creeëren in een professionele keuken als we in een dag kwijt kunnen. Voor iedereen met een passie voor koken, gastronomie en eten een onvergetelijke ervaring.

Draag het schort, kies het juiste bord, en bouw met je eigen handen en de hulp van ONE’s chefs uw eigen culinaire avontuur. Een bijzonder cadeau voor jezelf of een vriend.

HOE WORDT DE DAG GEVULD?

  • 14.00 uur: Jouw dag in de keuken gaat van start. Maak je geen zorgen, ook met weinig ervaring voel je je zeker en vast thuis in onze keuken.
  • 16.00 uur: Je eet een klein hapje met team ONE mee.
  • 17.00 uur: Je bereidt je voor op het arriveren van de eerste gasten die gaan genieten van hun avond.
  • 19.00 uur: Tijd om aan tafel te schuiven! Je geniet zelf van een all-in diner aan de Chef’s Table: het All of ONE menu of ONE’s Great Garden menu, en proeft natuurlijk van allerlei dingen waaraan je zelf hebt meegeholpen.
  • 22.30 uur: Je ‘Chef for ONE day’ dag zit er op, en je bent een ervaring rijker die je nergens anders had kunnen beleven.

Prijs: € 250 p.p.

‘Chef for ONE day’ kan gereserveerd worden op woensdagen en donderdagen, met uitzondering van speciale evenementen, feestdagen en voorgaande reserveringen. Neem contact met ons op om een datum* af te spreken.

Klik hier om je ‘Chef for ONE’ Day ervaring te bekijken in onze webshop.