My shopping cart

  • Geen producten in de winkelwagen.

Login

Lost Password

Skip to content
  • nl
  • en
  • de
  • RESERVEREN
  • CONTACT
T. +31 (0) 475 600 262
  • Restaurant ONE Roermond Restaurant ONE Roermond
  • ONE
    • RESTAURANT ONE
    • PRIVATE DINING
    • CHEF’S TABLE
    • TUIN
    • TERRAS
    • ONE CATERING
  • MENU
  • SHOP
    • GIFTCARD SHOP
    • GIFT SHOP
  • ARRANGEMENTEN
    • HOTEL HET ARRESTHUIS
  • SPECIALS
    • CHEF FOR ONE DAY
    • TROUWEN
  • COLLABORATIONS
    • BISTRO TWO
    • TEAMTUESDAY
    • CLAUDY JONGSTRA
    • JRE
  • NIEUWS
  • NL
    • EN
    • DE
  • ONE
    • RESTAURANT ONE
    • PRIVATE DINING
    • CHEF’S TABLE
    • TUIN
    • TERRAS
    • ONE CATERING
  • MENU
  • SHOP
    • GIFTCARD SHOP
    • GIFT SHOP
  • ARRANGEMENTEN
    • HOTEL HET ARRESTHUIS
  • SPECIALS
    • CHEF FOR ONE DAY
    • TROUWEN
  • COLLABORATIONS
    • BISTRO TWO
    • TEAMTUESDAY
    • CLAUDY JONGSTRA
    • JRE
  • NIEUWS
  • NL
    • EN
    • DE
  • RESERVEREN
  • CONTACT
  • T. +31 (0) 475 600 262

Derde plaats in de JRE Germany Patisseriewedstrijd

Wise
30/03/2019
0 Comment

Derde plaats in de JRE Germany Patisseriewedstrijd

14:45 / 30mrt2019
• Nieuws

Een prachtige derde plaats voor Ann en Lotte in de JRE Patisseriewedstrijd in Köln. Hun “White Heaven” gerecht is gemaakt van Rozès white reserve porto, Original Beans Edel Weiss, venkel en framboos. We zijn erg trots op deze 2 toppers!

Derde plaats in de JRE Germany Patisseriewedstrijd was last modified: april 23rd, 2019 by Wise

MEER NIEUWS

Restaurantone-Roermond

Rising stars Servais Tielman en Edwin Soumang chefs previewavond InterClassics Maastricht

Over de grenzen met chef-kok Edwin Soumang

Edwin-Soumang-en-Nico-Boreas-–-NAVENANT-MAGAZINE

Chef's Table met Edwin Soumang en Nico Boreas - NAVENANT MAGAZINE

JRE-AWARDS-EDWIN-CHEF-VAN-HET-JAAR

JRE Awards Edwin Soumang - Chef van het jaar

© 2024 | RESTAURANT ONE
  • DISCLAIMER
  • TERMS
  • PRIVACY
  • CONTACT