My shopping cart

  • Geen producten in de winkelwagen.

Login

Lost Password

Skip to content
  • nl
  • en
  • de
  • RESERVEREN
  • CONTACT
T. +31 (0) 475 600 262
  • Restaurant ONE Roermond Restaurant ONE Roermond
  • ONE
    • RESTAURANT ONE
    • PRIVATE DINING
    • CHEF’S TABLE
    • TUIN
    • TERRAS
    • ONE CATERING
  • MENU
  • SHOP
    • GIFTCARD SHOP
    • GIFT SHOP
  • ARRANGEMENTEN
    • HOTEL HET ARRESTHUIS
  • SPECIALS
    • CHEF FOR ONE DAY
    • TROUWEN
  • COLLABORATIONS
    • TEAMTUESDAY
    • CLAUDY JONGSTRA
    • JRE
  • NIEUWS
  • NL
    • EN
    • DE
  • ONE
    • RESTAURANT ONE
    • PRIVATE DINING
    • CHEF’S TABLE
    • TUIN
    • TERRAS
    • ONE CATERING
  • MENU
  • SHOP
    • GIFTCARD SHOP
    • GIFT SHOP
  • ARRANGEMENTEN
    • HOTEL HET ARRESTHUIS
  • SPECIALS
    • CHEF FOR ONE DAY
    • TROUWEN
  • COLLABORATIONS
    • TEAMTUESDAY
    • CLAUDY JONGSTRA
    • JRE
  • NIEUWS
  • NL
    • EN
    • DE
  • RESERVEREN
  • CONTACT
  • T. +31 (0) 475 600 262

Derde plaats in de JRE Germany Patisseriewedstrijd

Wise
30/03/2019
0 Comment

Derde plaats in de JRE Germany Patisseriewedstrijd

14:45 / 30mrt2019
• Nieuws

Een prachtige derde plaats voor Ann en Lotte in de JRE Patisseriewedstrijd in Köln. Hun “White Heaven” gerecht is gemaakt van Rozès white reserve porto, Original Beans Edel Weiss, venkel en framboos. We zijn erg trots op deze 2 toppers!

Derde plaats in de JRE Germany Patisseriewedstrijd was last modified: april 23rd, 2019 by Wise

MEER NIEUWS

De warme Canadese charme van Bethany DeLong

Edwin-Soumang-en-Nico-Boreas-–-NAVENANT-MAGAZINE

Chef's Table met Edwin Soumang en Nico Boreas - NAVENANT MAGAZINE

Groene glamour op de kersttafel

Amandelcitroencake met aardbeienbouillon - VOOR JUMBO'S HALLO MAGAZINE

© 2024 | RESTAURANT ONE
  • DISCLAIMER
  • TERMS
  • PRIVACY
  • CONTACT