Green Michelinstar

Ook dit jaar mochten we onze prachtige Michelinster opnieuw in ontvangst nemen én werden we voor het eerste bekroond met een Green Star.

Met een Green Star, bekroont Michelin restaurants die actief werken rond duurzaamheid, we zijn dan ook erg trots op deze prachtige erkenning. Daarnaast zijn we ontzettend dankbaar dat we dit opnieuw samen met ons geweldige team hebben kunnen realiseren en we kunnen alvast niet wachten om weer aan de slag te gaan en jullie mee te nemen op een culinaire sterrenreis bij ONE.

Edwin, Bethany en Team ONE.

Wat de inspecteurs over ons schrijven: 
Bestel een vers geshakete cocktail of mocktail, zet u op het zalige terras aan rivier de Roer en kom tot rust. Bij ONE bent u in goede handen. Dat merkt u zodra de galante Canadese gastvrouw aan tafel komt. De creativiteit van Edwin Soumang intrigeert van bij de hapjes.Hij beschikt over een stadstuin van maar liefst 1000 m². Alles begint bij de kwaliteit van het product, dat beseft chef Soumang. Hij vertelt een verhaal waarin garnituren een belangrijke rol spelen. De aardsheid van topinamboer, umamismaken van een misocrème of power van een wildsaus met cacao? Verwacht verrassende smaakindrukken.Het spektakel wordt bij ONE ook verzorgd door het loftachtige decor. Dit indrukwekkend industrieel pand is hip ingericht, met opmerkelijke muurtekeningen. ONE in één woord samenvatten? Boeiend!