Sterrenkeuken-in-fabriekshal

Sterrenkeuken in fabriekshal

Restaurant_ONE_Roermond

Sterrenkeuken in fabriekshal

Publicatie in Dagblad De Limburger / Limburgs Dagblad, dinsdag 27 januari 2015


 

Een sterrenkeuken in een oude fabriekshal is een recept voor succes gebleken. Edwin Sou- mang en zijn partner Bethany DeLong zijn alweer twee jaar met hun restaurant ONE de smaakmaker in de vroegere ECI-fabriek in Roermond. Een inkijkje in een bijzondere bedrijfsruimte.

 


EEN LOGISCHE KEUZE, ROERMOND?

„Na banen in binnen- en buitenland bij verschillende (sterren-) restaurants, wilden Bethany en ik graag een eigen zaak beginnen. We stonden voor de keuze: Canada, waar haar roots liggen of Limburg, waar ik vandaan kom. Samen zijn we tot de conclu-sie gekomen dat we hier de meeste kans van slagen zouden hebben. Na lang zoeken vonden we een leegstaand horecapand in Maasniel. In deplorabele staat, maar wel geschikt om er eigenhandig iets van te maken. In juli 2007 zijn we geopend en na een eerste publicatie in de Limburgse kranten werd het al snel druk.

Sterrenkeuken-in-fabriekshal

In 2010 hebben we een Michelin-ster gekregen. Een totale verrassing, met veel landelijke media-aandacht. Een geweldige boost voor het restaurant.”

 

 

Lees advertorial > Sterrenkeuken in fabriekshal