Edwin-Soumang-en-Nico-Boreas-–-NAVENANT-MAGAZINE

Chef’s Table met Edwin Soumang en Nico Boreas – NAVENANT MAGAZINE

Chef's-Table-met-Edwin-Soumang-en-Nico-Borea-

NAVENANT MAGAZINE

In het terugkerende Chef’s Table opent een Limburgse topchef zijn keuken voor een succesvolle collega. Een openhartige en unieke kijk achter de schermen en in de pannen. Wat inspireert een chef, welke foodtrends beïnvloeden de kookstijl en hoe zien zij de toekomst van de horeca? Voor deze eerste aflevering nemen we plaats aan de Chef’s Table van restaurant ONE, waar sterrenkok Edwin Soumang, Nico Boreas ontvangt. Volgende keer geeft Nico het stokje door als hij de keuken van zijn nieuwe restaurant Sabero openstelt voor René Brienen. Schuif aan en laat u culinair verrassen.

TEKST: KARIEN GOESSENS | FOTO’S: ROCKATEER, BAS SMEETS

Lees advertorial > Chef’s Table met Edwin Soumang en Nico Boreas – NAVENANT MAGAZINE