JRE-AWARDS-EDWIN-CHEF-VAN-HET-JAAR

JRE Awards Edwin Soumang – Chef van het jaar

JRE AWARDS

STERCHEF EDWIN SOUMANG VAN RESTAURANT ONE IN ROERMOND IS DOOR RESTAURANTVERENIGING JRE UITGEROEPEN TOT CHEF VAN HET JAAR. TOT GASTVROUW VAN HET JAAR IS JENNIFER SILVIUS VAN RESTAURANT RANTRÉE IN MAASTRICHT GEKROOND EN VILLA LA RUCHE VAN MARKO KARELSE EN ERICA DE RAAF IS RESTAURANT VAN HET JAAR.

Restaurantvereniging JRE heeft de awards uitgereikt op maandag 28 november aan ondernemers die afgelopen jaar opvallend ondernemerschap hebben getoond.  Leden van de vereniging kozen zelf de winnaars en deze werden bekend gemaakt tijdens de ledenvergadering bij Sems in Leeuwarden.

 


 

JRE AWARDS

 Chef van het Jaar

Edwin Soumang is met zijn partner Bethany DeLong eigenaar van het met één Michelinster bekroonde restaurant One in Roermond. De chef-kok wordt door zijn collega’s omschreven als ‘eigenzinnig, talentvol, stijlvol en avontuurlijk’. Bovendien vinden ze hem ambitieus en competitief, met een no-nonsense en competitieve instelling.

JRE-AWARDS-2016

Gastvrouw van het Jaar

De award Gastheer of -vrouw van het Jaar werd uitgereikt aan Jennifer Silvius van restaurant Rantrée in Maastricht. ‘Trots, voorkomend, gastvriendelijk, verzorgend, gepassioneerd, professioneel en inspirerend’, zo omschrijven haar collega’s haar.

_Jennifer-Silvius-

Restaurant van het Jaar

Het JRE-restaurant van het jaar staat in Voorburg en wordt geëxploiteerd door Marko Karelse en Erica de Raaf: Villa la Ruche. De collega’s waarderen de ondernemers vanwege hun ‘innovativiteit, creativiteit, visie en lef’. Bovendien zijn ze ondernemend en commercieel. Zo is Marko ook een van de eigenaren van de recent geopende bistro Vertus in Den Haag.

_Marko-Karelse-en-Erica-de-Raaf--Villa-la-Ruche

De awards werden uitgereikt door voorzitter Rik Jansma (eigenaar van restaurant Basiliek* in Harderwijk) tijdens de Algemene Ledenvergadering bij restaurant Sems in Leeuwarden. Het initiatief had vorig jaar haar vuurdoop, toen de prijzen voor het eerst werden uitgereikt.

Bron: Misset Horeca
Publicatie door Nathalie Bluiminck op 29 nov 2016