Restaurantone-Roermond

Rising stars Servais Tielman en Edwin Soumang chefs previewavond InterClassics Maastricht

Rising-stars-Servais-Tielman-en-Edwin-Soumang-

Rising stars Servais Tielman en Edwin Soumang chefs previewavond InterClassics Maastricht

Aan de vooravond van InterClassics Maastricht 2019 vindt op woensdag 9 januari de exclusieve TopMobiel Preview Night plaats. Tijdens deze avond kunnen gasten genieten van een sterrendiner omringd door de mooiste en meest unieke klassiekers uit de meer dan 100 jaar rijke geschiedenis van het merk Lancia. La Grandezza della Lancia staat als hoofdthema centraal tijdens de 26ste editie van InterClassics Maastricht. Exclusief voor TopMobiel Preview Night werkt partycateraar- en evenementenorganisator Maison van den Boer samen met de Limburgse sterrenchefs Servais Tielman van Cucina del Mondo uit Heerlen en Edwin Soumang van Restaurant One in Roermond.

Servais Tielman

Dat hij chefkok wilde worden, wist hij al van kleins af aan. Van zijn opleiding tot uitgebreide werkervaring, zijn droom bleef hij najagen. Servais Tielman werkte voor diverse topchefs en heeft onder andere deel uitgemaakt van het team van De Leuf en De Librije. Daarna zette hij zijn carrière voort als sous chef bij Restaurant Toine Hermsen, Restaurant Beluga met Hans van Wolde en Restaurant Kasteel Terworm. Nu staat hij al vijf jaar aan het roer van zijn Cucina del Mondo waar hij in 2016 zijn eerste Michelinster in ontvangst heeft mogen nemen.

Edwin Soumang

Edwin Soumang groeide op als zoon van een chocolatier in Beek en volgde de Hotelschool in Wageningen, waarna hij werkte bij verschillende (sterren)restaurants in Nederland, Frankrijk en Spanje. Hij deed ervaring op in de keuken bij driesterrenchefs Georges Blanc, Michel Roux, Guillaume Brahimi, Jonnie Boer en Heston Blumenthal. Deze mix van verschillende stijlen draagt bij aan de ontwikkeling van zijn eigen kookstijl. Tijdens zijn culinaire reizen komt hij zijn partner Bethany DeLong tegen. Samen hebben zij één gemeenschappelijke droom en openen in 2007 restaurant ONE, dat in 2010 een Michelinster in ontvangst heeft mogen nemen.

Tijdens TopMobiel Preview Night kunnen gasten kennismaken met de culinaire prestaties van deze chefs. Een deel van de opbrengst van de avond komt ten goede aan de stichting Lymph & Co. Oprichter van de stichting, Bernhard van Oranje, zal aanwezig zijn tijdens TopMobiel Preview Night om de cheque in ontvangst te nemen.


 

Inschrijven voor de TopMobiel Preview Night kan via de website interclassicsmaastricht.nl http://www.interclassicsmaastricht.nl

 


De 26ste editie van InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 10 t/m zondag 13 januari 2019 in MECC Maastricht. De klassieke autohandel beurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers. InterClassics Maastricht is met 35.000 m2 beursoppervlakte, meer dan 800 klassiekers en 300 exposanten het grootste klassiekerevenement van de Benelux.

Kijk voor meer informatie over de TopMobiel Preview Night en InterClassics Maastricht op www.interclassicsmaastricht.nl

Originele artikel: https://www.interclassicsmaastricht.nl/nl/persberichten/707-rising-stars-servais-tielman-en-edwin-soumang-chefs-previewavond-interclassics-maastricht